2022-06-15
Eric

 

 

Ark Nova, världens kanske hetaste och mest eftertraktade spel finns åter i lager! 

Bygg ditt zoo och fyll det med finfina djur, allt från marsvin till elefanter och passa på att satsa på djurprojekt som låter dig återförena utrotningshotade arter till sina naturliga habitat. Anlita zoologer och experter för att ta del av bonusar och glöm inte bort dina samarbetszoon runt om i världen som ger dig extra kunskap om djur från olika världsdelar. Skapa de bästa förutsättningarna för att just ditt zoo ska vara mest populärt och ta hem segern!

Ark Nova bjuder på mängder med möjligheter och olika vägar för att nå målet att ha mest poäng i slutet på spelet och efter 17 spelade partier så bjuder detta tunga strategispel fortfarande på nya intressanta kombinationer och strategier.

Spelet har tagit världen med storm och placerar sig redan på plats #41 på topplistan av världens bästa spel på boardgamegeek.com och det är verkligen välförtjänt. 

Vi kommer köra en speldag framöver där man kommer kunna prova Ark Nova och vi hoppas att man passar på att prova detr här genialiska spelet. Mer information kommer. 

  

 

Beskrivning saknas.

    Varor som nämns i nyheten