Fria Ligan

Fria Ligan AB är ett förlag som ger ut fantastik i olika former, i Sverige och internationellt. Vi publicerar rollspel, brädspel och konstböcker som beskriver främmande världar. Genom fantastikens skrattspegel kan vi betrakta och analysera vår egen världs historia och samtid.

Fria Ligan har publicerat flera prisbelönta rollspel, inklusive Ur Varselklotet, Coriolis, Symbaroum, Mutant: År noll, Svärdets sång och det officiella rollspelet baserat på ALIEN-filmerna. Vi har även utgivit de kritikerrosade konstböckerna Passagen, Flodskörden och Ur Varselklotet av den internationellt uppmärksammade illustratören och författaren Simon Stålenhag. I förlagets utgivning finns också konstboken Urtidsbilder av Simon Stålenhag och vetenskapsjournalisten Anna Davour och Cthulhu vaknar av H.P. Lovecraft och illustrerad av François Baranger.

Fria Ligan förlags utgivning inkluderar vidare romanen Döden är bara början av Gunilla Jonsson och Michael Petersén, romanen Avgrund av Jeff VanderMeer, romanen För Gudinnan och novellantologierna Samlade svenska kulter och Kaknäs sista band av författaren Anders Fager, novellantologin Zonen vi ärvde av författarkollektivet Fruktan och konstboken Nils Gulliksson: illustrationer och skisser av Orvar Säfström.

Produkter
12 36 72