Fenix 2016:4

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus: OBS! BESTÄLLNINGSVARA 4-6 dagar (förutsatt att grossist ej har slut)
59,00 kr SEK

Beskrivning

Heta sommardagar kan det vara gott att svalka sig med kalla kårar och korruptionens isande inflytande ... Så du hittar allt från skräck i Saw-traditionen till regler för hur ett korrupt inflytande kan yttra sig och omforma rollpersonerna. Dessutom tar Kenneth Hite med läsarna till Newport och ger en spelinspirerande introduktion till staden i Lovecrafts anda, för vad är det egentligen för skugga som döljer sig under Newport? Det blir massor med spelmaterial till svenska rollspel och en utförlig recensionsspalt där vi framför allt tittar närmare på vårens starka titlar.Sagospelet Äventyr fyller ut Juniorkostymen denna gång med en artikel om hur du berättar i 3D med byggklossar.

Nyheter i korthet
Fria Ligan - Simon Stålenhags Flodskörden kommer till Bok & Bibliotek och Mutant – Exodus till GothCon. Men först är det dags för Coriolis, som snart kommer på engelska också.

Mjölnir - Ett 80-talsfansin återupptstår på webben med sitt sjunde nummer. Gratis tidsmaskin!

Helmgast i hjältarnas tid - Krister Sundelin är mannen bakom projektet det pratats om länge nu ... Dessutom arbetas det för fullt med Eon, Järn och Kult.

Freeway Warrior - Åskfågeln satsar på Joe Devers postapokalyps i en nära framtid – i vilda västern.

Myling expanderar - Action! Reloaded under MylingSpels paraply, precis som Tenebris.

Artiklar
Shadow under Newport: Kenneth Hite - En sommaridyll gömmer något under ytan ... Som måste utforskas! Kanske med Bubblegumshoe?

Eldfågelns palats: Svärd & Svartkonst - Old School äventyr med alla de rätta ingredienserna – och en Fågel Fenix!

Tjuv från Anskaven: Ensamma Vargen - En helt ny Hjälteklass till Ensamma Vargen, för dig som vill ha en lite mörkare profil än Kai-riddare.

Corruption: Mythras - Hur du kan använda korruption för att driva både spelet och karaktärs-gestaltningen framåt.

Ängslans gröna jord: Rotsystem - Ett gediget äventyr till Rotsystem, som står väl i samklang med spelets senaste modul, där grönskan står för en otäck undergångskänsla.

Manifest mammon: Tenebris - Ett system för att hantera ekonomi och downtime i ett nytt svenskt agentrollspel med konspirationer.

A Scary Mary X-mas: Action! Reloaded - Fenix firar jul i juli med detta actionladdade äventyr, fyllt av slumphändelser och en mycket ond skurk.

Blod och pussel: Bortom lögnens slöja - Har du någonsin sett en Saw-film och undrat hur det skulle vara att rollspela de situationer som huvudpersonerna måste ta sig igenom? Här får du chansen i ett intensivt och stämningsfullt äventyr, som går att spela med färdiga rollpersoner eller helt egna. Frågan du måste ställa dig? Vad är du beredd att göra för att ta dig levande igenom äventyret?

Den blå hästen: Eon - Ett av Sveriges mest älskade fantasyspel får här tillökning med en ny varelse: Den Blå Hästen. Detta vidunder har siktats i Tarkas. Den tros härröra från en avlägsen primalsfär där tid och rum kollapsat till ett obegripligt cykliskt tillstånd, och når på okända vägar Mundana i efterdyningarna av kraftfulla magistormar.

Äventyr i 3D: Sagospelet Äventyr - Daniel Lehto bjuder på ett system för hur du kan skapa ditt eget figurspel i Lego eller andra byggklossar. Reglerna till Sagospelet Äventyr kommer med en särskild förflyttningsnyckel och bilder på hur det såg ut på årets Nordsken.

Intrepid Horizons - boktips.

Butiksguiden

Recensioner
Fantasy! Old School Gaming Pocket Version 3.1
Fantasy! Old School Gaming Version 3.0
Mutant År Noll: Startbox
Mutant År Noll: Maskinarium
Tenebris Protocol Alpha
Polaris (till Leviathan)
Dina ängder gröna (till Rotsystem)
En hertiginnas liv och lustar (till Pirater! och En Garde!)
Bretagne
Adventure Land
Expo 1906
Mombasa
Clacks
My Village
Mystic Vale
The Hard War

Birger Barbaren
Birger Barbaren får assistans
Birger Barbaren ur tiden
Birger Barbaren håller ångan uppe

Specifikationer

Artnr: Fenix016-4
Lagerstatus: OBS! BESTÄLLNINGSVARA 4-6 dagar (förutsatt att grossist ej har slut)

Omdöme

Lämna ett omdöme

JdF4
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om