Hem » ROLLSPEL » FANTASY ROLLSPEL » Svärdets Sång » Svärdets sång : Bittermarken

Svärdets sång : Bittermarken

Lagerstatus: 1st
349,00 kr SEK

Beskrivning

"Vad kan du ge mig? Jag är den ende som kom tillbaks, mina fränder ligger döda under isen. De bittra orden viskades fram från Korlis plågade strupe. Så vad ger du mig som lön för mödan? Vad är fyra äventyrares liv värt? Handelsfursten stirrade föraktfullt på den slitna figuren framför sig. En krigarfigur av silver sådana har jag dussinvis av. Du får sex silvermynt! Korlis spottade sitt förakt mot Ingmarg Fete. Din girighet kommer att bli din död, nasare! Men vem ska annars betala mig för det jag befriar från isens grepp? Ge mig mynten, så att jag kan skåla för mina förlorade vänner! Ingmarg sträckte hånleende över silvermynten till den olycklige skattletaren."

Bittermarken är en kampanjbok till Svärdets sång, rollspelet som låter dig kliva in i en värld fylld av farliga äventyr, en värld där du och dina vänner tillsammans skapar berättelser och till och med förändrar den värld era äventyrare lever i.

Den här boken innehåller både en beskrivning av Bittermarken, isens rike som ligger norr om Ravland (nu känt som Det glömda landet), och kampanjen Isens gåta som beskriver ett antal olika maktspelare och platser som alla spelar viktiga roller i de skeenden som era äventyrare kommer att vara en del av under era äventyr här.

Specifikationer

Artnr: 9789188805805
Lagerstatus: 1st

Dela

Blogga om
Andra varor från samma fabrikat
 • Fria Ligan
  I den här boken hittar du fyra rysliga mysterier till Nordiska väsen rollspel...
  I lager: 1 st
  349,00 kr SEK
 • Fria Ligan
  “Och Tsaren lät i sin strålande visdom sätta vaktstenar i bergen mot öst, på ...
  BESTÄLLNINGSVARA 1-3 dagar (förutsatt att grossist ej har slut)
  299,00 kr SEK
 • Fria Ligan
  Dölj dina intentioner och/eller håll koll på dina slumptabeller med det här m...
  1st
  259,00 kr SEK
 • Fria Ligan
  Ett block med 50 rollformulär till rollspelet MÖRK BORG.
  FÖRBOKA: KÖP OCH RESERVERA VARAN
  89,00 kr SEK
 • OBS! Samtliga figurer, terräng etc levereras omålade om inget annat anges. (gäller ej tryckta komponenter till brädspel)