40K (WARHAMMER 40,000) RULEBOOK (2014)

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus: 1
499,00 kr SEK

Beskrivning

I den mardrömslika framtiden i det 40:e årtusendet står mänskligheten på randen till katastrof. Det galaxomspännande imperiet är ansatt från alla håll av främmande raser samt inifrån där varelser från warpen hela tiden kläcker intriger och underviglar kätteri.

Endast den odödliga kejsarens personliga styrka hindrar mänskligheten från total förintelse och i hans namn kämpar otaliga krigare och agenter mot det annalkande mörkret. Främst av dessa krigare är Space Marines, mänsklighetens yttersta försvarare.

På månar utan atmosfär, i djupa, mörka och vindlande gångar i Hive Minds och även i den materielösa Warpen utkämpas de slag som kommer att forma mänsklighetens framtid.

Det är ett universum du kan beträda idag - om du vågar. Kom dock ihåg att detta är en mörk och hemsk tid och att det inte finns någon fred bland stjärnorna...

Warhammer 40000 är en komplett hobby där du samlar på figurer som representerar Imperiet och dess många fiender. Denna samling böcker ger dig all information du behöver för att påbörja din samling, inklusive en historiebok från det 40:e årtusendet, en inspirerande samling konstnärligt målade figurer samt reglerna för själva spelet.

Specifikationer

Artnr: 9781782533184
Lagerstatus: 1

Omdöme

Lämna ett omdöme

XPdECm
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • På väg in (osäkert leveransdatum)! Förboka gärna här.
  409,00 kr SEK
 • Games Workshop
  This pack contains ten Citadel 28.5mm Round Bases.
  På väg in (osäkert leveransdatum)! Förboka gärna här.
  49,00 kr SEK
 • OBS! BESTÄLLNINGSVARA 1-2 veckor (förutsatt att grossist ej har slut)
  129,00 kr SEK
 • OBS! BESTÄLLNINGSVARA 1-2 veckor (förutsatt att grossist ej har slut)
  179,00 kr SEK