2023-04-29
Andreas

OBS! Vi kan tyvärr inte ta emot fler intresseanmälningar på Leviathan just nu.
Games Workshop har nu bekräftat hur många Leviathan vi kommer få, och eftersom vi tyvärr får färre lådor än vad vi beställt så kommer vi inte lägga ut några till försäljning på lördag.
Alla som lagt en intresseanmälan fram tills i morgonen (9:e juni) kan dock pusta ut, vi får nämligen precis så att det räcker till er.

Vi kommer skicka ett mail till alla som lagt en intresseanmälan med instruktioner för hur ni betalar för lådan.
Var god kolla spamfiltret om ni inte fått något.

 


Den tionde utgåvan av världens mest populära figurspel släpps i Juni!


Äntligen har GW avslöjat innehållet i den kommande startboxen för 40K! Snart får vi äntligen sätta tänderna i de nya reglerna och såklart innehåller boxen även en drös med nya figurer till både Space Marines och Tyranids, en del med intressanta helt nya funktioner på slagfältet.
Intressant att notera är att figurerna i startlådan även matchar respektive armés kommande Combat Patrols, som även kommer utgöra ett sätt att spela nya 40K.
För de som vill välja en annan armé att spela med så kommer det finnas nedladdningsbara index-kort för alla existerande arméer direkt vid lanseringen.
Vi är mycket hypade för detta släpp, om du också är sugen så går det utmärkt att lämna intresseanmälan för boxen hos oss redan nu. 
Skicka din intresseanmälan till info@gamemaniacs.se eller skriv på Messenger.
Läs mer om intresseanmälningar längre ner.

Notera att vi inte kan säga något om priset eller ge er ett exakt releasedatum eftersom vi helt enkelt inte vet i.

Leviathan Launch Box

Leviathan innehåller:

Exklusiv Regelbok
Chapter Approved Leviathan Mission Card Deck
Space Marine Transfer Sheet

25 Space Marines
Captain in Terminator Armour
Librarian in Terminator Armour
Apothecary Biologis
Lieutenant in Phobos Armour
Sternguard Veteran Squad (5)
Terminator Squad (5)
Infernus Squad (10)
Ballistus Dreadnought

47 Tyranids
Winged Tyranid Prime
Neurotyrant
Screamer-Killer
Von Ryan’s Leapers (3)
Termagants (20)
Ripper Swarms (2)
Neurogaunts (11)
Barbgaunts (5)
Psychophage


OM INTRESSEANMÄLNINGAR
Som återförsäljare av Games Workshops sortiment önskar vi ofta att vi hade en kristallkula att rådfråga inför varje produktsläpp.

Varje söndag kväll visar GW upp kommande helgs förbokningar och redan på måndag förmiddag måste vi bestämma hur många vi ska ta in av de nya produkterna.
På den korta tiden är det svårt att sia om hur stor efterfrågan kommer vara och ibland händer det att vi köper in för få av vissa produkter vilket innebär att ni ibland får vänta lite längre på era beställningar.
Och det vill väl ingen? Så hjälp oss hjälpa er!
Genom att lämna intresseanmälningar hjälper ni oss ta in korrekt antal av kommande produkter och på så sätt blir det mycket lättare för oss att leverera era beställningar i tid.
OBS! Förutsatt att GW levererar det vi beställt. Ibland sätter de gränser för hur mycket vi får köpa av vissa på produkter. Så kallade caps.

Så är ni sugna på någon av nyheterna som GW visat upp? Hör av er till info@gamemaniacs.se eller på Facebook/Instagram så skriver vi upp er!

Ni kan lämna intresseanmälningar fram tills den söndag då GW går ut med produkterna i sin SUNDAY PREVIEW
OBS! Vi får inte säga något om varken priser eller release-datum innan GW själva gått ut med den informationen.

Så vad är det för spännande nyheter ni kan anmäla intresse för? I stort sett alla produkter som Games Workshop bekräftat ska släppas någon gång i framtiden.
OBS! Det gäller ej modeller från Forgeworld eller produkter som säljs exklusivt från GW's sammarbetspartners (T-shirts, actionfigurer, doftljus, mm)